header team

Het team


Regisseur

Daniël werkte voor het NOS-Journaal en was verslaggever bij de KRO. Hij startte in 2000 Beeldtaal. Daniël creëert een doelgerichte, creatieve sfeer in het team waardoor de kwaliteiten van de makers optimaal tot hun recht komen. 

Regisseur

Chris Frieswijk studeerde Filmwetenschappen in Groningen, Amsterdam en Boedapest. Concept, scenario en regie zijn bij hem in goede handen. Chris heeft alle hoeken van de wereld gezien en verbeeldt deze verhalen via boeiende films.

Concept, camera, dronepiloot 

Joren studeerde Kunst en Techniek met als centrale vraag: hoe kun je de kijker emotioneel bij je filmverhaal betrekken? Daar draagt hij dagelijks aan bij via prachtig camerawerk, droneopnamen (met brevet) en vlotte montages. 

Allround filmmaker

Chris studeerde journalistiek en heeft de wereld rondgereisd. Maakte meerdere documentaires samen met Chris Frieswijk. Is ook freelance fotograaf. Chris is veelzijdig bij Beeldtaal, maakt soepele edits en werkt aan het maken van bijzondere films.

Animator en vormgever

Sophie studeerde kunst en animatie in Zwolle, New York en London. Haar schetsboek spreekt boekdelen, haar animaties zijn daar de digitale uitwerking van; een lust voor het oog.

Administratie en organisatie

Ze begon als verpleegkundige, altijd werkend vanuit een heldere diagnose. Werkte daarna jarenlang als P&O adviseur en combineert sinds 2015 bij Beeldtaal alle opgedane kennis. Sparringpartner, richtingaanwijzer, kok.