header contact

Referenties


“Het was de bedoeling om Deventer op een energieke, visueel verrassende en boeiende manier in beeld te brengen. De filmmakers van Bureau Beeldtaal hebben een topprestatie geleverd. Met de soms overdonderende muziek hebben ze op een fantastische, eigentijdse manier Deventer in beeld gebracht. Wauw, wat een film.”

- Andries Heidema, Commissaris van de Koning in Overijssel

 

“Beeldtaal werkt al een jaar of vijftien naar volle tevredenheid voor de provincie. Fantastische filmmakers. Ze weten iedere keer de vraag te verdiepen en te vertalen naar aansprekende filmbeelden. De goede samenwerking met deze betrokken vaklieden leidt tot films die werken.”

- Coniek Meijer, Traffic Manager Media

"Wat een knap staaltje werk zeg! Ik had tijdens de opnames niet kunnen vermoeden dat het zo gaaf zou worden. Vind het heel knap hoe jullie zo’n toch wel complex verhaal zo goed, duidelijk en mooi hebben neer weten te zetten. Prachtige beelden, het verhaal van alle belangrijke kanten belicht en een hele heldere verhaallijn, echt briljant."

- Ynte Bekema, Waterschap De Dommel

"Ik heb de samenwerking gedurende het hele traject als heel prettig ervaren. Je hebt ook bijzonder fijne mensen bij je werken! Wat een leuke (en kundige!) gasten zijn dat."

- Els van Westrienen, WhatEls Communicatie